Fk Toten-Raufoss

Seier for juniorlaget mot Raufoss 2

Første skuddforsøk etter corner var klarert...
...men Theo var på riktig sted til riktig tid.
Juniorlaget serieåpnet mandag 1. Mai mot Raufoss 2 hjemme på Lena. Det endte med en 1-0 seier mot et Raufosslag som styrte mye av banespillet.

Vi går ut med en klar strategi om å forsvare oss godt, noe vi klarer veldig godt stort sett gjennom hele kampen. Vi ligger med gode avstander og legger ned en kjempejobb.
  Det offensive spillet våres er mere unøyaktig og ender litt for ofte med litt lengre baller mot Theo på topp, som forøvrig gjør en kjempejobb de 70 minuttene han spiller.
  Midt i første omgang får vi 1-0  på en corner som etter litt klabb og babb faller ned på bakre stolpe, der får Theo en enkel jobb med å pirke ballen over streken.
  Resten av omgangen går ut på å forsvare seg, vi blir trykket veldig langt bakover i banen. Vi holder nullen inn til pause, ei pause som kom veldig etterlengtet.
  Pausen får vi brukt fornuftig, vi retter litt på noen småting. Dette gjør at vi klarer å holde litt mer i ballen i andre omgang, i perioder iallfall. Utover i andre omgang blir vi litt slitne, men slipper likevel ikke til de store sjansene. Siste del av kampen blir en forsvarskamp. Raufoss sender etterhvert frem mye folk, noe vi klarer å utnytte ved et par anledninger der vi klarer og kjøre noen overganger.
  Vi klarer å ri av kampen og få innkassert sesongens første 3 poenger. All ros til guttene som legger ned en kjempejobb, så får finspillet komme etterhvert.