Sterk start på høstsesongen!

Da er høstsesongen endelig i gang også for Gutt 1, og dette med 2 kamper i løpet av 4 dager! Begge kampene har endt med seier 2-1 😊

Gutt 1 spiller høstsesongen i Junior 1. divisjon, og etter denne uka ser det ut til at dette er rett nivå for oss! Vi møter fysisk mere robuste lag, men hvor dette ikke har bydd på større problemer. Vi ønsker fortsatt å spille vårt eget spill, og med et godt trent lag har vi lykkes med dette i de to første kampene!

Vi startet opp mot Valdres/Fagernes på onsdag. I perioder spiller vi (slik jeg ser det) glimrende fotball - men med noe dårlig uttelling. Vi ror seieren i land etter mål av Aksel og Kodjo (som også var banens beste)!

På lørdag møter vi Otta. Kun i korte perioder denne kampen klarer vi å spille fotball slik vi ønsker det. De første 20 min av første omgang var bra, samt de siste 15 min av kampen. Nok en gang vinner vi kampen, etter mål av Rasmus og Steffen. Mange spillere bærer preg av flere kamper på kort tid, og dette kan være årsak til at vi kun i perioder klarer å spille fin fotball. Banens beste: Elias!

Ny kamp først om 12 dager, og det er viktig med litt opphold nå for at mange skal få overskudd og få trent bra frem mot neste kamp. Flere av spillerne har i tillegg spilt kamper for A-laget nå i høst. En fin erfaring, selv om belastningen har vært stor nok for enkelte!