Gjøvik/Lyn- Toten 2

Gjøvik Lyn - FK Toten G19-2      04.06.2018 Kl 19.30

Tap 5-1

Vi reiste til Gjøvik med 18 mann, godt humør og seieren mot Vardal i bakhodet.
Går ut i første omgang med selvtillit, triller ball rundt store sterke og litt røffe Gjøvik gutter. Vi har noen fine sjanser og etter 33 minutter setter Sander inn ballen og vi leder kampen 0-1. Gjøvik presser oss hardt, vi begynner å gjøre mye rart i forsvars rekka, flere store feil som er sjelden kost i bakre firer. Gjøvik utligner etter 42 minutter 1-1 vi presses bakover på banen og selvtilliten vi hadde i åpnings minuttene er som blåst bort med vinden. Gjøvik skårer igjen etter 44 minutter 2-1
Vi går inn i garderoben i pausa og bestemmer oss for å restarte og spille oss inn i kampen igjen. Vi er uten tvil inne i kampen.
Gjør en del bytter, Gjøvik fortsetter med ny giv og selvtillit, spiller til tider hardt, de blir straffer med gule kort for dette. Etter 21 minutter i 2 omgang skårer de igjen og leder nå 3-1, ett minutt seinere skårer de igjen og leder nå 4-1. Vi gjør en dårlig 2 omgang og gir Gjøvik en stor seier da de putter og vinner kampen 5-1
Denne gangen tåler vi ikke motstanden og Gjøvik vinner fortjent denne kampen.