Seier over Skreia

Fredag tok Jr 2  i mot Skreia til høstens første lokaloppgjør på Østre Toten kunstgress.
Vi har som kampplan om å ligge lavt med korte avstander og hindre de rom inne på midten og kjøre overganger, noe vi lyktes veldig bra med de første 45 minuttene.
Skreia har mye ball i første omgangen, men kommer ikke til helt store mulighetene, det de skaper tar en meget opplagt Lars seg av. Vi tar ledelsen på en overgang etter ett brudd midt på banen som Magnus sitter setter sikkert i mål. Etter målet trykker Skreia på for å få 1-1 før pause, men vi klarer å stå i mot inn mot pause.
I pausen så blir vi enige om å fortsette med å ligge lavt å ta overganger og gjøre det vanskelig for de.
Noe vi klarer veldig bra de skaper en kjempe mulighet tidlig i 2 omgang, deretter så har de veldig mye ball uten at de klarer å skape noe som helst på oss.
I stedet for at de klarer å få 1-1 så går vi opp i 2-0 ved Sebastian etter en corner.
Like etterpå så setter vi inn 3-0 ved Stian på Straffe,  vi vinner 3-0 etter meget bra gjennomført kamp.