Uavgjort mot Raufoss Elite

G19-1 møtte Raufoss til toppkamp onsdag, kampen endte 1-1 etter mål av Jacob Wainwright Hveem. Det ble en tøff kamp mot et hardtarbeidende Raufoss-lag. Vi fikk lite tid før de satte inn tøft press, og hvor dette medførte at vi i liten grad klarte å få til eget spill. Tempoet i kampen var tidvis høyt, noe som medførte mange feilpasninger fra begge lag.

Jubel i FK Toten-laget etter utligningsmål på overtid
Første omgang var jevnspilt, uten de helt store sjansene. Vi følte at vi hadde god kontroll defensivt da vi snakket sammen i pausen, men at vi i liten grad hadde klart å få til spill som kunne skape noe for oss. Dette bedret seg noe i andre omgang hvor vi skaper mer, men også Raufoss spiller seg da til flere sjanser. Raufoss tar ledelsen på tampen av omgangen, noe som da nok ikke var ufortjent. De skapte også et par sjanser til, hvor de kunne punktert kampen. På tampen skaper vi flere store sjanser, og målet vårt kommer godt ut i tillagt tid. Selvsagt en stor lettelse å få med et poeng så sent i kampen, men hvor vi totalt sett ikke er fornøyd med ett poeng etter de kampene vi har spilt tidligere i høst.

Sivert Sethne, Sivert Tallerud Bakkelund og Kodjo Somesi
var alle mellomfornøyd med ett poeng
Det var selvsagt ekstra spenning knyttet til denne kampen for begge lag, da mange kjenner hverandre godt og noen har spilt på motsatt lag tidligere. Det medførte mange tette dueller, men kampen gikk greit for seg. Nå ligger det an til at kampen om tabelltoppen lever helt inn for begge lag. Vi må nok opp noen hakk om vi skal ha mulighet til å vinne pulja, men det er fullt mulig. Vi er fremdeles ubeseiret i kretsens elitepulje nå i høst.