Klare for 2. runde i NM for G19

Førstelaget vårt på Junior hadde kvalifisert seg for første ordinære runde i NM for G19, og møtte Lillehammer 1 til kamp om avansement hjemme på ØTIP andre påskedag. Vi tok tidlig initiativet i kampen, fikk etablert mye bra spill, og det tok ikke lang tid før vi fikk uttelling. Emil sendte oss i ledelsen med 1-0 etter 7 minutter og Abdul økte til 2-0 etter 15 minutter. Begge scoringene var avslutninger fra kort hold etter en gjenvinning i feltet og en dødballsituasjon. Omgangen fortsatte med et klart overtak til oss, vi var nær å øke til 3-0 da Kodjo sendte i vei et langskudd med kurs for krysset, men Lillehammers keeper gjorde en mesterlig redning helt oppunder tverrliggeren. Istedet var det Lillehammer som etter en halvtime reduserte til 2-1, etter et brudd i midtbaneleddet og påfølgende kontring. Dermed var det fortsatt spenning, og stillingen 2-1 stod seg til pause.

Også i andre omgang hadde vi bra kontroll på kampen, og Lillehammer kom sjelden til de store farlighetene. Etter en times spill driblet Simen seg inn i Lillehammers straffefelt og ble tatt ned, klar straffe til oss. Erik gikk fram for å ta den, sendte keeperen til venstre og ballen til høyre, og økte dermed ledelsen til 3-1. Det resultatet holdt seg kampen ut, og vi er med det klare for andre runde i NM for G19. Oppsettet for neste runde kommer sannsynligvis på fredag, og det blir spennende å se hvem vi skal møte. Kanskje vi blir satt opp mot en skikkelig storklubb? Uansett veldig moro å ha kommet til andre runde i cupen, det viser at det bor mye i dette laget!

Kamptroppen i denne kampen var:
Keepere: Marius Laeskogen, Mathias Moe
Forsvar: Mats Reinsby Gihle, Jacob Wainwright Hveem, Aksel Hoel, Erik Fodstad, Tolasa Waldemariam, Jonas Houg Lundstad, Lawko Ibrahim
Midtbane/Angrep: Oskar Lunde Ragnhildsløkken, Kodjo Somesi, Simen Sethne, Abdul Mudey, Emil Paulseth Sandvold, Aleksander Frenning Johansen, Sander Imerslund Harefallet, Emil Nesheim-Hauge, Morten Halvorsrud

Bildet: Gutta samlet etter kampen.