Første kamp i kvalifiseringen til NM for G19

Søndag 26. januar spilte G-19 første kamp i kvalifiseringen til NM for gutter 19. Kampen ble spilt i strålende være på ØTIP og motstander var FK Gjøvik-Lyn. Helgen før hadde vi gjestet Gjøvik stadion i treningskamp mot samme motstander, og resultatet i denne kampen ble 4-1 i våres favør i etter en overbevisende andre omgang.

Det var et mer bedre forberedt lag vi møtte i første kvalik-kamp. De var bedre organisert og gjorde mindre personlige feil enn i treningskampen. Gjøvik tok ledelsen etter 18 minutter, men vi brukte ikke lang tid på å snu kampen. Simen Øftsbø gjorde to mål på kort tid og vi ledet plutselig 2-1 da 26 minutter var spilt. Gjøvik utlignet før pause og lagene gikk til halvtid på stillingen 2-2.

Andre omgang ble langt mer spennende enn vi hadde håpet. Det ble sjanser begge veier, men det var
Gjøvik som satte den første scoringen etter pause, en halvtime ut i 2. omgang. Etter dette presset vi på og skapte flere store sjanser, uten at den ville over målstreken. Det var først i det aller siste spilleminutt at vi skulle få betalt for presset, da Daniel Hveem Løken la en corner inn til Jacob Wainwright Hveem som fikk presset ballen over mållinjen. Kampen endte 3-3, noe vi er fornøyd med på en dag da vi ikke var helt på våres beste.