Juniorlaget vårt mot G19 Elite

Juniorlaget vårt spilte i helga to kamper på to dager i kvaliken til elitepulja for G19. På lørdag var det kamp mot Lillehammer på Stampesletta. Juniorlaget har pga. skader, sykdom og diverse andre årsaker vært preget av få spillere i sesongoppkjøringen, og det bar også helgas kamper preg av. Til kampen mot Lillehammer fikk juniorgruppa god hjelp av fire G16-spillere for å få gjennomført kampen. Første omgang ble jevn med noen store sjanser til begge lag, men ingen av lagene klarte å sette ballen i mål, så vi gikk til pause med 0-0. I 2. omgang sprakk Lillehammer mer opp, og Toten-gutta tok mer og mer over. Mange gode overganger resulterte til slutt i at vi fikk et frispark i god posisjon, og fra 18 meter satte Martinius Gran ballen knallhardt i mål i keeperhjørnet. Gutta jobbet knallhardt og holdt Lillehammer unna mål resten av kampen. Det resulterte i at vi tok vår første trepoenger i kvaliken, og reiste hjem med en god følelse. All honnør til alle 12 som bidro i kampen og sto løpet ut. Med en innbytter tilgjengelig som vi kunne rullere på, så fordelte guttene kreftene godt.

På søndag var det klart for ny kamp, denne gangen mot Faaberg på ØTIP. Med diverse skader og sykdom klarte vi bare å samle 11 mann til denne kampen, og igjen fikk et par guttespillere sjansen til å vise seg fram. Kampen bar preg av litt slitne bein fra dagen før, og i tillegg dro vi etter 15 minutter på oss en skade som gjorde at vi måtte spille resten av omgangen med 10 mann. Gutta ga av de kreftene de hadde igjen, og tok med seg 2-2 til pause etter scoringer av Sivert Tåle Bjerkehagen og Andreas Kjeldsberg Hoel. Til 2. omgang hadde vi fått med en guttespiller til som kunne bidra, og dermed var vi 11 mann igjen. Halvveis ut i omgangen fikk vi en corner som kampens store spiller Martin Kjelstad Forø satte kontant i mål med et hodestøt. Vi holdt ledelsen til det 85. minutt, men da kom Faaberg på en god overgang og satte inn utlikningen. Kampen endte 3-3 og vi tok med oss ett poeng fra denne kampen.

Totalt ble det dermed fire poeng på to kamper denne helga. Juniorlaget ligger med det godt an til å kvalifisere seg for kretsens elitepulje i vårsesongen. God innsats og mye bra lagarbeid gjorde det mulig å dra med seg solide resultater med minimalt av spillere. Vi gleder oss til flere kamper utover sesongen, forhåpentligvis med flest mulig tilbake fra skader og sykdom, og dermed med flere spillere tilgjengelig. Veldig positivt at vi med god støtte fra guttegruppa vår ser ut til å kvalifisert oss for G19 Elite, noe som vil gi et tilbud på høyt nivå for både juniorspillerne våre og for de av guttespillerne som ønsker ekstra utfordringer.