Seier for G19 mot Storhamar

 


Startellever: Henrik Larsstuen, Thomas Rustad Montgomerie, Marcus Granlund, Martin Forø, Oliver Worral, Alfred Halvorsrud Jensen, Sverre Blikset Aasarmoen, Håvard Jægersborg Nyseth, Jan Hammerstad, Simen Sætheren Øfstbø, Andreas Kjeldsberg Hoel.

G19 tok i mot Storhamar til høstens første seriekamp onsdag kveld. Våre gutter kom godt i gang, og skapte noen muligheter tidlig i kampen uten å klare og omsette de i scoring. Thomas måtte ut tidlig i kampen, da han ikke var frisk. Dermed ble det direkte bytte på høyreback og Amund kom inn.

Etter 20 minutter lykkes vi i det høye presset og Jan vant ballen høyt på vår venstre side. Han passerte Storhamar sin back på sedvanlig vis før han la et godt lavt innlegg til Simen. Simen satte ballen i nettaket på første berøring. Ikke lenge etter vår scoring gjorde vi et nytt bytte. Sebastian kom inn som stopper, Marcus gikk opp på midtbanen, og Alfred gikk ut.

Fra scoringen og ut omgangen kom vår klart dårligste periode i kampen. Vi ble veldig unøyaktige med ballen, og mistet den i flere situasjoner som gjorde at Storhamar fikk gode overganger. Vi slapp unna en stund, men da vi ikke klarte å heve oss kom det en Storhamar-scoring etter innlegg noen minutter før pause.

Alt i alt var det en omgang vi ikke var i nærheten av å være fornøyd med. I pausen ble det gjort to nye bytter. Odin kom inn for Sverre, og Henrik kom på som spiss for Andreas. I andre omgang ble både presisjonen og uttellingen flere hakk bedre.

Vi kom godt i gang da Simen serverte Jan på åpent mål 10 minutter ut i omgangen. Noen få minutter senere økte Henrik ledelsen. Utover i omgangen klarte guttene å vise de frammøtte på Lena at det var kvalitetsforskjell på lagene. Oliver gikk på raid noen ganger, som til slutt resulterte i både scoring og målgivende til Henrik. Odin kom også på scoringslisten. Til slutt rundet vi av med to kremmerhus fra Alfred og Andreas, noe som resulterte i 8-1 på tavla. 

For å oppsummere var det en første omgang vi ikke kan være fornøyd med, og som vil straffe seg om vi spiller slik mot bedre motstand. I andre omgang hevet vi oss mange hakk, og det ble til slutt en god kamp. Neste uke tar vi turen til Brumunddal. Brumunddal står med to seiere på sine to første kamper i høst. Denne kampen blir viktig om vi skal henge med i toppen av divisjonen utover høsten.

Kommentarer

Kalender

Fra andre lag