Andre strake seier for G19 Elite

2.seriekamp for G19 Elite stod på tapetet søndag 17.mars. Nordre Land/Torpa/Etnedal var motstander. De kom fra seier mot Gran og uavgjort mot Brumunddal, med det hadde de også fått en god start på sesongen.

Vi stilte nok en gang en stor tropp på totalt 17 mann. I motsetning til sist helg, så tok vi umiddelbart kontroll på kampen denne søndagen. Defensivt var vi tålmodige, og vi skapte også mye sjanser offensivt. Dette på grunn av gode løsninger i oppbyggende spill bakfra, men også ballvinninger høyt i banen. Etter ti minutter hadde vi allerede skapt 3-4 store sjanser. Etter 14 minutter skulle vi endelig klare å omsette en sjanse i mål, da Eivinas kom seg rundt på venstresiden og slo inn til Håvard som headet i mål til 1-0.

Utover i omgangen fortsatt vi å skape sjanser. Begge backene var offensive og villig med fremover. Thomas på spissplass var god til å ta imot oppspill sentralt i banen, slik at vi truet Nordre Land på mange fronter hele tiden. At det skulle ta nesten en hel omgang før vi fikk vårt andre var ene alene på grunn av unøyaktigheter i avgjørende øyeblikk. I det 43. minutt la Adrian inn fra venstre, og Sverre som fikk æren av å sette 2-0, som også ble pauseresultatet. Det kunne fort ha vært 5-0. Nordre Land skapte ikke en eneste sjanse i første omgang.

2.omgangen fortsatte på mange måter som den første. Vi varierte i angrepene, og fikk avslutninger fra både kort og lengre avstand. Effektiviteten var imidlertid ikke på topp. I det 55. minutt dro Andreas seg forbi forsvareren sin og, kom seg til 16-meteren. Derifra satte han ballen i lengste hjørnet med venstrebeinet til 3-0. Dermed hadde vi en komfortabel ledelse.

Det ble ikke flere mål, selv om det ikke manglet på avslutninger. Både Andreas og Håvard hadde store muligheter til gjøre seiersmarginen større. I det 80. minutt kom også Nordre Land til sin første og eneste sjanse i kampen, men den ble det ikke noe ut av, slik at nullen ikke sprakk. Alt i alt en solid gjennomføring av våre gutter, og vi vinner sjansestatistikken stort. Det er mer å gå på definitivt, men vi tar med oss 6 poeng på to kamper og foreløpig tabelltopp 😊

Toten – Nordre Land/Torpa/Etnedal 3-0

Mål: Håvard, Sverre og Andreas