Tap i serieåpningen for G19 1.div

 Brumunddal var første motstander i serien for vårt G19 2.lag som spiller i 1.divisjon. Det var et meget godt lag Dala mønstret på ØTIP mandag 22.04. Ungdomsavdelingen til Dala er god og det skulle vise seg at laget de mønstret denne mandagen var en hard nøtt å knekke for oss. 

Brumunddal tok tak i kampen fra start og styrte det meste av spillet. Vi stod relativt godt i den defensive organiseringen, men slet med å skape store sjanser da vi gikk i angrep selv. Vi gikk oss litt fast og fikk brudd mot oss gang på gang. Vi holdt dem imidlertid unna de store sjansene helt til de leverte et mønsterangrep med entouch-spill og banket ballen i vinkelen etter 40 minutter. Den var det lite å gjøre med i grunnen. Men 3 minutter mistet vi ballen nok en gang på vei framover og Dala fikk 2-0 som de tok med seg inn til pause. Det var ikke helt ufortjent at de ledet heller. Vi hadde med mange spillere denne kvelden inkludert Erik og Jesper fra G16. Om de var en direkte årsak til at

2.omgangen ble bedre fra vår side vites ikke, men vi klarte i alle fall å skape litt mer etter byttene i 2.omgang. Det ble litt ensporet med mye spill på vår venstre side dog og vi slet med å få inn en redusering. Dala hadde også i denne omgangen mest ball, men vi fortsatte den relativt gode defensive organiseringen. Det bølget fram og tilbake hele omgangen. Men det skulle til slutt vise seg at pauseresultatet ble gjeldene også som sluttresultat. Kampen sett under ett var nok det helt greit. Men unøyaktigheter og feilvalg i det offensive var i grunnen det som var forskjell på lagene. Dala var et godt lag og det er bare å nullstille til neste kamp.

Toten 2 – Brummundal 2 0-2

Lagoppstilling: Odd Harald - Chris , Alex, Oscar, Simon - Sverre, Aksel, Amund, Ishak, Marty - Eivinas

Innbyttere: Linus, Erik, Andreas, Kasper, Jesper, Jonathan, Sigurd, BastianKommentarer

Kalender

Fra andre lag