Vanvittig snuoperasjon i toppkampen mot Kongsvinger for G19 Elite

Kongsvinger var første motstander etter den relativt lange pausen siden Gran-kampen for om lag 2 uker siden. Nok en vanskelig motstander som lå over oss på tabellen før kampen med 4 seire på 5 kamper før kampen lørdag 11.05.

Toten grep tak i kampen allerede fra start og styrte spillet. Det ble skapt sjanser framover og både Adrian og Odin kunne gitt oss ledelsen i første omgangen. Et gult kort på Håkon var det eneste som kom i kamprapporten dog før Kongsvinger fikk 2 kjappe mål på slutten av omgangen i det 38. min og 40. min. Helt urettferdig ut i fra spillet i 1.omgang, men like fullt det som stod på tavla.

Om 1.omgangen skulle være preget av sjansesløseri, så ble 2.omgangen en leksjon i godt og effektivt angrepsspill fra våre gutter. Først på scoringslisten var Andreas som med godt overblikk tok keeper på senga da han stod langt ute og scoret fra 45 meters hold med et lekkerlobbskudd! 10 minutter senere var det Thomas B som tok saken i egne hender inne i 16-meteren da han lurte av 2-3 Vingerspillere og satte ballen i nota. Vi var like langt! Henrik S, med gårsdagens kamp i beina, ble sluppet «fri» i det 20.minutt i 2.omgang. Etter om lag 30 sekunder hadde han satt sitt første for dagen i mål med sine første touch på ballen

Etter at vi kom i ledelsen forsøkte Kongsvinger å komme inn igjen kampen igjen og hadde noen spede forsøk uten resultat. De siste 10-12 minuttene skulle bli en fest fra vår side. Seb ville ha en slutt på at kampen stod og vippet da han tok med seg ballen nesten fra midten i det 80. minutt og forserte 4-5 Kongsvingerspillere før han satte 4-2. Etter dette målet falt Kongsvinger sammen og vi raidet opp angrep etter angrep. Andreas sin utsidepasning gjennom til Martin var verdt å komme å se på alene, og Sverre sin til Henrik var ikke mye dårligere. Henrik fullførte sitt hattrick før dommeren blåste av den veldig gode kampen fra vår side. 7 mål på en omgang altså mot laget som lå over oss på tabellen. Sterkt!

Tabelleder Lillehammer er neste match for gutta søndag 29.mai på StampeslettaDet gleder vi oss til allerede!

Toten  Kongsvinger 7-2

Mål Toten: Andreas, Thomas, Martin, Seb og Henrik S 3