Høstjakta er i gang for G19

G19 Elite

G19 Elite startet høstsesongen søndag 01.09 mot Gran på Lena stadion. Det skulle vise seg å bli en veldig severdig kamp sett fra vår side. De fleste spillerne hadde fått matchtrening gjennom spill på G19 2 og 4.div/6.div, men det var første gang de alle skulle spille sammen etter ferien.

Etter et tidlig skremmeskudd fra Gran i det første minuttet, tok våre gutter fullstendig kontroll over kampen, og leverte tidvis strålende spill både defensivt og offensivt. Målene lot imidlertid vente på seg, helt til Håvard igjen fikk muligheten på frispark fra 20-25 meter etter 21 minutter. Frisparket ble klistret opp i krysset. Etter 38 minutter doblet vi ledelsen etter et vakkert angrep. Thomas mottok en pasning fra Linus og sendte Håvard på løp nedover høyresiden. Håvard la et perfekt innlegg til Sverre, som skled ballen inn i nettet. Et mønsterangrep!

Andre omgang startet som den første, og bare tre minutter ut fant Tristan Kasper, som dempet ballen med brystet til Thomas B, som trygt satte den i mål. Resten av kampen handlet kun om Toten, og vi spilte med stor modenhet. Vi angrep hyppig langs høyresiden, hvor Seb og Andreas skapte en rekke sjanser, som med litt mer presisjon burde blitt omsatt i flere mål. Til slutt, i det 90. minuttet, fastsatte Andreas resultatet til 4-0 etter en meget overbevisende prestasjon.

Toten – Gran 4-0

Mål Toten:

Håvard , Sverre, Thomas B, Andreas

Lagoppstilling:

Linus – Seb, Thomas M, Leo, Bastian – Håvard, Sverre, Tristan, Alfred, Adrian- Thomas B

Innbyttere: Eivinas, Kasper, Håkon, Odin, Andreas

Voksenfotball på Sveum

Brumunddal, med 6 poeng på 2 kamper, sto som neste utfordring for G19 elite den 5. september. Dette var kanskje motstanderen vi slet mest med i vårsesongen, så vi forventet en tøff batalje. Startelleveren fra forrige kamp fikk fornyet tillit, og de tok utfordringen på strak arm. Vi spilte tålmodig og modent mot et lag som forsøkte mye av det samme. Første omgang var en svært god og intens G19-kamp, hvor Toten hadde et lite overtak og skapte flest sjanser. Flere ganger kom vi rundt på kantene, men klarte ikke å omsette innleggene i mål. Thomas B fungerte godt som oppspillspunkt, og alt frem til avslutningene var vi fornøyde med.

Fram til det 41. minuttet var en stygg takling på Tristan noe av det mest minneverdige i kampen, men så bestemte Håvard seg for å sette opp farten. Han dro fra høyresiden over til venstre, og plasserte ballen mellom beina på keeper til 0-1 for oss! Et herlig øyeblikk å ta med seg inn til pause.

Andre omgang ble derimot en ren forsvarskamp for vår del. Dala tok kommandoen fra første minutt, og vi ble satt under konstant press. Selv om de ikke skapte mange store sjanser, var vi ikke like flinke som i første omgang til å holde ballen i laget eller å utnytte rommene de etterlot seg da de satset framover. Vi fikk inn noen friske bein og klarte å holde dem unna i 35 minutter, men de siste 10 minuttene ble vi virkelig presset, særlig på cornere. Likevel måtte Linus kun levere én feberredning, og vi klarte å stå imot presset, noe som sikret oss en sterk borteseier!

Toten G19-2

Vårt 2.-lag har også kommet godt i gang med høstsesongen, med to spilte kamper allerede. I første kamp, borte mot Gjøvik/Lyn, stilte vi med et ganske sterkt lag, da flere spillere trengte kamptrening etter ferien. Det ble en svært solid prestasjon som resulterte i en komfortabel 4-0-seier. I denne kampen fikk vi også seriedebutene til Tristan, som er på lån fra Kolbu/KK, og Andreas Narten, tidligere Raufoss-spiller. Målscorerne var Kasper (2), Adrian og Marius.

Den neste kampen, borte mot Gran 2 den 29. august, startet verst tenkelig. Gran tok ledelsen allerede etter halvannet minutt, men Henrik utlignet på straffespark etter 20 minutter. Rett etter pause økte Gran ledelsen igjen, og vi klarte dessverre ikke å slå tilbake. Kampen endte dermed 2-1 i favør Gran.