Kamp mot Faaberg; seier 2-1

Mål av Rasmus og Håvard.

Mandag var det seriepremiere for G 19-1. Vi stilte med en god tropp, men hvor vi kjente lite til motstander Faaberg på forhånd. Kampen var jevnspilt de første 10 minutter, men hvor vi tilriver oss et overtak i kampen etter dette. Vi spiller etterhvert fin fotball og kommer etterhvert til noen gode sjanser. Vi er enige om å være aggressive i press, og vinner ofte ballen når Faaberg er på vei framover. Det er også dette som skjer ved vår første scoring. Vi bryter rett utenfor egen 16 meter, og hvor det slås hurtig opp på spiss. Rasmus gjør deretter alt selv, hvor han løper fra forsvaret til Faaberg og setter ballen sikkert i mål alene med keeper. Etter dette mister vi mye initiativ, vi presser mindre i sammen og Faaberg overtar initiativet i kampen. I tillegg har vi fått skade på Erik, og etter at han går ut henger vi ikke helt sammen på midtbanen. De skaper noen sjanser, og hvor det ikke er ufortjent at de utlikner før pause.

Vi justerer noe på laget i pausa,  som gjør at balansen i laget blir bedre i andre omgang. Dette gir raskt resultat. Vi spiller oss til flere gode sjanser og hvor vi bør avgjøre kampen på flere av disse. Det er dog en meget godt slått corner av Heike og like flott headding av Håvard som avgjør kampen. Ledelsen er slik jeg ser det vel fortjent etter spill og sjanser til da. Vi fortsetter å være aggressive i presset, og hvor det er tydelig at flere av våre spillere er godt trent. Faaberg spiller seg til en meget stor sjanse i andre omgang, men hvor Emil gjør en fantastisk redning i mål. (stor takk til Daniel og Emil, som sto hver sin omgang- i fravær av keeper)

Ingen av lagene skaper etter dette noen store sjanser, og hvor vi ror i land en grei seier. Slik jeg ser det vinner vi fortjent.

Ros til hele laget som ikke kommer med en eneste negativ ytring vedr kampens meget gode dommertrio. Vi hadde i forkant av kampen fokus på egne prestasjoner, og hvor vi ikke skulle bruke energi på dommeravgjørelser. Dette ble fulgt opp meget bra:-)
Nå er det å se frem til neste kamp som er i helga -og tur til Valdres, hvor vi spiller i storhallen på Leira.