Kampref fra kamp mot Valdres borte.

Tap 4-3

Mål av Aksel, Sindre og Daniel.

Vi reiste søndag til Valdres med en særdeles tynn tropp. Vi stilte nok en gang uten fast keeper, og med kun en innbytter.
Vi var dog enige om å «brette opp ermene» hvor vi skulle gi Valdres kamp om poengene.
Med kun fire av de som startet sist kamp tilgjengelig fra start, så var det duket for store endringer.
Dette hindret dog ikke laget i å spille til dels meget fin fotball, og hvor vi ledet 2-0 før 10 min var spilt.
Vi spiller oss til mange sjanser med aggressivt spill og gode kombinasjoner i løpet av omgangen, dog uten at vi klarer å sette flere baller i mål. Med noen uheldige inngripener i motsatt ende, så klarer Valdres å score to mål før pause. Et uavgjort resultat til pause, var slik jeg ser det et heldig resultat for Valdres.
Andre omgang starter igjen med meget bra spill av oss, men hvor vi ikke klarer å få uttelling. Valdres går opp i ledelse etter en heldig scoring, hvor vi nok så at vi kunne tenkt oss en keeper, som til vanlig står i mål:)

Med et mål bak, så legger vi om til tre mann bak, noe som gir raskt resultat. Vi holder Valdres til 3-3, til det gjenstår 10 minutter. De scorer på nytt et heldig mål, og vi klarer aldri å utlikne denne. Vi har våre sjanser, men hvor kampen ebber ut med hjemmeseier.
Vi er selvsagt skuffet over resultatet, men hvor det er viktig å ta med oss alt det positive fra kampen. Vi viser at vi har mange sultne spillere, som alle melder seg på om å spille fast på laget.
Vi har på nytt fokus om å konsentrere oss om egne prestasjoner- og hvor vi ikke skal bruke energi på dommeravgjørelser og motspillere. Nok en gang en prikkfri kamp fra alle oss, og det bemerket kampens gode dommertrio etter kampen.
Det er nå en pause på vel en uke til neste Jr kamp, og det trengs med henblikk på belastning og skader hos endel spillere.
( takk til Simen og Elias som stiller sporty opp i mål i dag)