Bra start på høstsesongen!

Mandag så tok vi i mot Reinsvoll/Eina/Bøverbru til høstens første seriekamp.
Etter en vårsesong uten veldig mye å juble for så er gutta veldig innstilt på å starte høsten med 3 poeng.
Det er bortelaget som tar tak i kampen fra start å skaper 3 store muligheter, men Lars varter opp med 3 bra redninger som gjør at vi klarer å holde nullen.
Etter det så har vi en lang og god periode som vi klarer å flytte laget høyere og spiller til tide veldig god fotball uten å komme til de helt store mulighetene.
De siste 15 minuttene så bølger det frem og tilbake uten at noen av lagene klarer å skape noe veldig store muligheter, dermed går lagene til pause på stillingen 0-0
I pausen så blir vi enige om å være tøffere i duellspillet og tørre å bruke ballen enda mer på bakken.
Vi tar styringen i kampen rett fra avspark og trykker de bakover, men uheldigvis så scorer de 0-1 på ett frispark.
Vi fortsetter å trykke de bakover på banen etter baklengsmålet, vi spiller til tider trill rundt dem uten å klare å omsette det store spillovertaket i mål.
Først 3 minutter før slutt klarer vi å få hull på nullen og scorer 1-1 ved Mats etter mye klabb og babb inni feltet etter ett frispark, etter det målet så går vi får å få seiersmålet og det kommer 4 minutter på overtid ved Tolasa etter en Frispark som går rett i mål.