Seier 2-1 og tabelltopp etter kamp mot Lillehammer.

Mål av Daniel og Rasmus.


 Vi møtte Lillehammer til høstens andre kamp, og vi var forberedt på god motstand. Etter å ha slitt med Lillehammer tidligere år, så var vi klar over etter vårkampen at vi kunne spille jevnt med dem.

Vi stiller til kampen med nær samme lag som slo Valdres i første kamp etter ferien, og ser viktigheten av at spillerne kjenner hverandre godt.

Keeper og forsvar viser nok engang trygghet og ro- og rydder opp på en meget god måte gjennom kampen. Lillehammer scorer på en dødball, men hvor det er tilfeldigheter som fører til denne scoringen.

Sentral midtbane spiller med stor trygghet og klarer å holde balanse, selv om alle tre ønsker å gå på mange løp. Også meget bra trio på topp, som virkelig er blitt trygge i roller, og hvor nok engang Daniel scorer. Rasmus kommer fra benken og blir kampavgjørende med sin scoring.

Meget gode innhopp av Mats og Endre.

Veldig gøy at vi nok engang klarer å ro seier i land. Det er meget god moral i laget, og alder tatt i betraktning- (vi stiller med fem spillere som holder gutte- alder) det bor svært mye i dette laget.

Vi skal ikke være kjepphøye, men selvsagt er det gøy å toppe tabellen:-)

Håkon og Hans Olav 






Kommentarer

Kalender

Fra andre lag