Seier 2-0 mot Vind i NM-kvalik for Junior


Juniorlaget vårt tok imot Vind til første kvalikkamp i NM for Junior på ØTIP søndag ettermiddag. Vi er i pulje med Vind og Gran i denne kvaliken, vinneren av pulja går direkte til neste runde. Toerne i de 3 puljene i Indre Østland møtes til "playoff", der de to beste går videre til neste runde.

For å gå videre til neste runde var det derfor viktig med et godt resultat i den første kampen. Juniorlaget vårt hadde et solid overtak i første omgang og kom til flere gode sjanser, men Vinds gode keeper avverget hver gang. Lagene gikk derfor til pause etter en målløs første omgang, etter at vår keeper Marius hadde tatt seg av de få farlighetene Vind produserte.

Andre omgang fortsatte med et solid overtak til våre gutter, og et kvarter ut i omgangen fikk vi endelig uttelling da Daniel satte ballen i mål. Etter dette kom Vind lenger fram i banen, og presset oss bakover det neste kvarteret. Vår keeper Mathias måtte i aksjon et par ganger, men klarte å holde buret rent. Da Daniel ti minutter før slutt satte sin andre for dagen på en fin overgang var kampen i realiteten avgjort, og de siste minuttene kontrollerte vi seieren inn.

Moro at nykommerne Marius og Mathias i mål, Jonas på backen og Marius på midtbanen alle fikk en fin start på sesongen sin i FK Toten. Vi ønsker dem alle velkommen til klubben vår!

Neste kamp i NM-kvaliken for juniorlaget vårt blir på Gran onsdag 13. februar, og nå har vi skaffet oss et meget godt utgangspunkt i denne kvalifiseringen.


På bildet fra venstre: Mats Reinsby Gihle, Mattis Berg, Daniel Hveem Løken, Mathias Moe, Marius Utengen og Jonas Houg Lundstad


Kommentarer

Kalender

Fra andre lag