Uavgjort mot Gran i NM-kvalik for Junior

Andre kamp i kvalifisering til NM for G19 ble spilt borte mot Gran onsdag kveld. Spillemessig hadde Gran full kontroll på oss i første omgang, men vi gikk på tross av dette til pause med en 0-1 ledelse etter scoring av Sander Harefallet 13 minutter ut i omgangen.

I andre omgang var vi langt mer på høyde med Gran, men de utlignet etter 52 minutter. Gran presset på videre, og etter 67 minutter fikk de straffe og vi en utvisning etter at en utespiller reddet på streken med hånda. Gran scoret på straffen og gikk opp i 2-1 ledelse.

Med en mann mer trykket Gran skikkelig på, men etter 88 minutter utlignet Emil Nesheim-Hauge på strålende vis. Det ble en heftig batalje de siste minuttene, vi fikk beklageligvis ytterligere en spiller utvist etter en unødvendig hard takling, men kampen ebbet ut på stillingen 2-2.

Uansett alt i alt en bra prestasjon av våre gutter, og sterkt å dra i land ett poeng mot et godt Gran-lag. Nå blir det avgjort i den siste kampen mellom Vind og Gran på søndag om det blir vi eller Gran som tar førsteplassen i pulja. Vinneren av pulja går direkte til neste runde i NM, mens toerne i de 3 puljene i Indre Østland møtes til "playoff", der de to beste går videre til neste runde.

Bildet: Målscorerne Emil Nesheim-Hauge og Sander Harefallet