4 poeng på to kamper for G19 Elite og knepent tap for G19 2

Brumunddal (B) G19 Elite

Etter seieren mot tabelltopp Lillehammer klatret G19 elite opp i ryggen på dem, og hadde muligheten til å gå forbi med seier mot Brummunddal. Sveum har vel dog aldri vært noen favorittbane og det skulle vise seg å bli en vanskelig kamp.

Kampen startet uryddig fra vår side med enkle balltap og mye rusk over det meste av banen. Brumunddal var aggressive, og allerede etter et drøyt kvarter hadde de satt to baller i nettet. Heldigvis på en litt middelmådig dag, så var Håvard on fire denne kvelden hvor han reduserte på frispark 10 minutter før pause. Dessverre hadde vi ikke gitt oss med å klappe for målet før vi fikk 3-1 i sekken, og dermed gikk vi til pause med en utfordring foran 2.omgang.

Det ble gjort mange bytter i pause for å endre dynamikken i laget, noe som betalte seg allerede etter 9 minutter da Sverre satte inn 3-2 reduseringen, og vi øynet et håp om 3 poeng. Håvard som skulle bli dagens mann satte så inn utlikningen etter om lag 20 minutter etter en mye bedre start på 2.omgang enn første. Dala klarte dog å vende i sin favør igjen med 4-3, før kveldens ustoppelige frisparkskytter Håvard satte inn sitt frispark nummer 3!! for dagen på overtid og reddet et poeng for oss!

Brumunddal – Toten 4-4

Mål Toten: Håvard 3, Sverre

Lagoppstilling: Linus – Seb, Thomas M, Leo, Jan – Håvard, Kasper, Håkon, Odin, Adrian- Thomas B

Innbyttere: Henrik S, Martin, Sverre, Eivind, Alfred, Simon

Flisa/Kjellmyra/Vaaler (H) G19 Elite

Flisa/Kjellmyra hjemme stod for tur onsdag 12.juni. Et bortelag som har vært i god flyt etter en dårlig start på sesongen, men som resultatmessig hadde sett bedre ut hjemme enn borte. Heller ikke denne 1.omgangen av våre gutter skulle være av beste merke og det ble litt store avstander i laget. Flisa var flinke til å legge seg i rommet mellom vårt forsvar og vår midtbane og kom litt for lett til i store deler av omgangen. Det ble dog ikke skapt all verden av sjanser og en stødig Henrik tok det som kom. Vi var vel kanskje nærmere mål enn dem i en litt sjansefattig omgang. Til pause stod det uansett 0-0.

Til 2.omgang ble det gjort noen justeringer i presset vårt slik at vi ble liggende lavere og mer kompakt. Flisa var fortsatt med på notene, men plutselig så var det lite rom for dem og vi skapte stadig flere farligheter på gunstige gjenvinninger og overganger. Ikke overraskende kom det forløsende 1-0 målet vårt på frispark fra…jo Håvard selvfølgelig! Utover i omgangen kom backene mer med fremover og det ble ubalanse hos flisa og mer rom og boltre seg i. Jan visste å utnytte dette til fulle og han puttet både 2-0 og 3-0 får sluttsignalet gikk. Dermed 3 nye poeng og totalt 20 poeng på 9 kamper. Siste kamp i vår går mot Gjøvik/Lyn til uka.

Toten – Flisa/Kjellmyra/Vaaler 3-0

Mål Toten: Håvard, Jan 2

Lagoppstilling: Henrik – Leo, Thomas M, Martin, Eivind – Håvard, Sverre, Alfred, Odin, Adrian - Thomas B

Innbyttere: Henrik S, Seb, Håkon, Jan, Oscar, Ludvik

Ridabu (H) G19 1. Divisjon

Toten 2 hadde hjemmekamp mot tabelltopp Ridabu sist søndag. Med andre ord en tøff kamp på papiret. De tok også tak i kampen med fysisk robust fotball og trykte oss tilbake. Dessverre for oss måtte Kasper også hive inn håndkleet tidlig og det gjorde ikke tingene bedre. Ridabu kom til sjanser og i det 29.minutt fikk de hull på byllen. Da det nærmet seg pause fikk de også satt inn 0-2. Vi skapte litt litt for lite i 1.omgang og Seb sitt skudd fra langt hold var det nærmeste vi kom.

Etter pause kom vi bedre med og nærmet oss stadig mål da Amund fikk direkte rødt for en felling rett utenfor 16-meteren. Det var et slag i ansiktet, men det virket som om det tente oss. Anført av en strålende opplagt Oscar trykket vi på mot slutten med 1 mann mindre og det betalte seg da spissluringen Linus satte ballen i nota da det nærmet seg full tid. Dessverre klarte vi ikke å få inn nummer 2 og få med oss poeng, men det var en bra prestasjon, ikke minst i 2.omgang!

Toten 2 – Ridabu 1-2

Mål Toten: Linus

Lagoppstilling: Henrik - Aksel, Amund, Alex, Simon – Sverre, Ishak, Seb, Kasper, Chris – Theodor

Inbyttere: Martinus, Oscar, Thomas, Marius, Linus, Jonathan