G19 Elite runder av våren med storseier over Gjøvik/Lyn

Siste kamp i vårsesongen var Gjøvik/Lyn på Gjøvik stadion. Et Gjøvik/Lyn lag som lå nest sist på tabellen etter en tung vår. Vi på vår side kunne runde av en god vår med å sikre oss minst 2.plass med seier.

Toten tok umiddelbart tak i kampen fra start. Vi hadde mye ball i laget og Gjøvik/Lyn ble løpende mye imellom. Med unntak av et godt skudd av Alfred og et gjennomløp fra Håvard så klarte heller ikke vi å skape veldig mange store sjanser. Til det var vi litt for unøyaktige på siste tredjedel. Men det var tydelig når det nærmet seg pause at Gjøvik/Lyn begynte å bli slitne, så selv om det stod 0-0 på tavla etter de første 45, så satt man egentlig og ventet på at vi skulle få hull på byllen.

Det skulle ikke gå mer enn to minutter av 2.omgang før Linus satte i gang Seb glimrende på høyre, som gav ballen til Håkon, som hælsparket ballen tilbake til Seb igjen. Han fant Håvard ute på høyre, som slo på tvers til Jan, som satte ballen sikkert i nota. Skikkelig lærebokangrep og 1-0.

Etter drøye 65 minutter kom nummer to. Denne gangen startet det også med Seb som slo en crosser til Henrik på motsatt side. Han spilte vegg med Jan sim fikk ballen tilbake i 45 grader og la ballen sikkert i motsatt hjørne. Nok et lærebokangrep og 2-0. Etter 77 minutter var det Martin som slo en herlig ball i bakrom på Henrik som tok med seg ballen forbi keeper og satte 3-0 sikkert i mål.

Kampen var definitivt avgjort, men vi gav oss ikke med det. Fem minutter før slutt var det Thomas sin tur til å få nettsus etter at han rett før hadde testet Gjøvik/Lyn sin keeper med et skudd. Ballen ble igjen crosset fra Seb til Jan som fant Thomas midt foran mål. Han plassert ballen sikkert bak keeper til 4-0. Og da klokka tikket mot 90 minutter spilte Håvard frem til Jan som fant Håvard igjen. Fra 30 meter tok gutten med et lass med selvtillit om dagen og limte ballen oppunder tverrliggeren til 5-0 og en flott avrunding av vårsesongen både for sin egen del og for laget.

Nå er det da bare å se om Lillehammer klarer og ta oss igjen med sine gjenstående kamper. Uansett flott av våre gutter å runde av sesongen med to seire uten innslupne mål. Det blir elitespill også til høsten, selv om det var klart lenge før gårsdagens kamp!

Gjøvik/Lyn  Toten 0-5