Solid seier på Ottestad

Mandag kveld tok G19 turen til Hedmarken og Ottestad for kamp i NM kvalik. Det endte med en solid 0-4 seier.


Vi fikk en god start på kampen og setter 0-1 allerede etter 5 minutter ved Emil Nesheim Hauge som kommer seg fri på hjørnet av 16-meteren å dunker ballen ned i lengste hjørnet på klinisk vis.

Etter dette er kampen forholdsvis jevnspilt en periode. Ingen av lagene skaper all verdens, men vi ligger godt defensivt å klarer etterhvert å styre spillet store deler. Siste halvdel av første omgang tar vi mer over og spiller glimtvis fin fotball. Mot slutten av første omgang får vi et frispark ute på kanten som Simen Sethne slår inn foran mål, etter litt om og men så klarer tilslutt Aksel Hoel å pirke ballen over streken. Med det gikk vi til pause med en 0-2 ledelse.


Andre omgang fortsetter litt i samme spor som den første. Vi har full kontroll defensivt og får tidvis til en del offensivt. Et kvarter ut i omgangen spiller vi oss fint gjennom på høyresiden, etter fint kombinasjonsspill setter Daniel 0-3. Noen få minutter senere får vi et gunstig brudd på midten Simen Sethne tar saken i egne hender og løper fra hele Hedmarken, runder keeper og setter ballen i mål. Dermed 0-4 og spikeren i kista. Derifra og ut har vi god kontroll og rir i land en trygg 0-4 seier.


Kort oppsummert så gjør vi en solid kamp. Vi spiller ikke propagandafotball, men opptrer veldig trygt og fint defensivt. Vi slipper så og si ikke til noe som helst bakover. Det er også mange som viser seg frem og spiller godt, men vil trekke frem Oskar Lunde Ragnhildsløkken som spiller sin første kamp fra start for oss etter overgangen fra Gjøvik-Lyn. Han styrer midtbanen vår med stor ro og trygghet gjennom 90 minutter.Fakta


Laget:

Marius Laeskogen(Mathias Moe fra 46.)- Morten Halvorsrud(Mats Reinsby Gihle fra 68.), Jacob Hveem, Aksel Hoel, Tolasa Waldemariam(Lawko Ismail fra 62.)-Kodjo Somesi(Erik Fodstad fra 62.), Oskar Lunde Ragnhildsløkken, Simen Sethne- Emil Nesheim Hauge, Daniel Hveem Løken, Aleksander Frenning Johansen(Emil Sandvold fra 58.)


0-1: Emil Nesheim Hauge

0-2: Aksel Hoel

0-3: Daniel Hveem Løken

0-4: Simen Sethne


Gule kort: Daniel Hveem Løken


Skrevet av: Håkon Svellet

Kommentarer

Kalender

Fra andre lag