Seier i første hjemmekamp i G19 Elite

Førstelaget vårt i juniorklassa tok onsdag kveld imot Gran til årets første hjemmekamp i G19 Elite. Laget startet høstsesongen i forrige uke med tap 0-2 borte mot Lillehammer, så det var en revansjesugen gjeng som møttes på Østre Toten Idrettspark denne kvelden. Dette var da også den første kampen under navnet FK Toten/Kolbu/KK/Skreia, en samarbeidsløsning vi har opprettet i samarbeid med naboklubbene våre for at alle juniorspillere under 20 år i Østre Toten skal få mulighet til å trene og spille kamper denne høsten.

Kampen startet i et høyt tempo, og gutta våre virket som det sterkeste laget i hele første omgang. De store sjansene lot likevel vente på seg, men etter en halvtimes spill kom Tolasa Waldemariam seg fri ute på venstrekanten og slo et godt innlegg. Inne i feltet ventet Sander Odenrud på 10 meters hold, og satte innlegget kontrollert i mål til venstre for keeper. Vi fikk etter hvert også noen flere gode målsjanser før pause, men omgangen ebbet ut på stillingen 1-0 til hjemmelaget.

Andre omgang startet også bra, og etter bare 5 minutter satte Stian Akernes fart på høyrekanten og løp fra hele Gran-forsvaret. Keeper måtte gi retur på skuddet hans, og foran mål var Emil Lie Nesheim-Hauge frampå og banket inn returen til 2-0. Etter dette jevnet kampen seg mer ut, Gran overtok mye av banespillet og kom etter hvert til en del store sjanser. Vi skal være godt fornøyd med at ingen av disse ga uttelling, vi ble til tider presset skikkelig bakpå. Helt mot slutten klarte vi å få flyttet spillet framover igjen, og da Simen Øfstbø økte til 3-0 noen få minutter før slutt var kampen avgjort. Ros til hele laget for laginnsatsen denne kvelden, ikke minst til en solid forsvarsrekke, med et ekstra pluss til Tolasa Waldemariam på venstrebacken og Andreas Berntsen i mål. 

Den neste kampen vår i G19 Elite er borte mot Trysil allerede på søndag kl 15.00, og Trysil har sagt at kampen vil bli streamet. For de som har lyst til å se denne kampen er linken her: LINK. Ellers er det skikkelig moro med live fotballkamper igjen, nå på fredag kveld kl 19.30 spiller førstelaget vårt på G16 hjemme mot Lillehammer på Østre Toten Idrettspark.


    Bilde: Simen Sethne på vei gjennom Gran-forsvaret, med Stian Akernes inne i banen og Tolasa Waldemariam ute på kanten    Bilde: Sander Odenrud har nettopp satt inn 1-0, Elias Berrefjord og keeper Andreas Berntsen kommer til for å gratulere

Kommentarer

Kalender

Fra andre lag