3-0 seier mot Vind

Mål av: Daniel 2 og Emil S

Etter noen sure tap de siste kamper, var det bra for laget å dra i land en ny seier.
Etter ei bedre treningsuke inn mot kampen, så var det enklere å motivere gutta til innsats.
Hele laget melder seg på fra avspark og hvor vi nok spiller årsbeste i første omgang. Tidvis spilte vi meget god fotball, samtid som vi gikk i dueller og var disiplinerte i forsvar. Vi har også tidligere i år spilt oss frem til mange sjanser, men slitt med å sette ballen i mål. I første omgang klarer vi å snu dette og jeg mener vi leder veldig fortjent til pause. To fine mål av Daniel og et av Emil varmet i det meget fine været.
Etter pause snudde kampen mye karakter. Vi slutter å trille ballen og er heldig som ikke får mål i mot. Vi er både gode og heldig som klarer å holde nullen i starten av omgangen. Midt i omgangen klarer vi dog å komme i gang igjen med vårt spill, og hvor vi spiller oss frem til flere meget gode sjanser. Men, heller ikke vi klarer å sette ballen i mål på disse.
Kampen ebber ut med en grei seier til oss i denne kampen.
Laginnsatsen må framheves. Men, det er også enkeltspillere som kan nevnes. Daniel var en konstant trussel, scorer to meget fine og viktige mål og jobber meget godt kampen igjennom. Likeså står Emil S frem på en meget god måte, hvor han både er kreativ og er svært viktig i gjenvinning av ballen. I tillegg scorer han et flott mål.
Meget gledelig var det også at Sivert er tilbake og får sine første minutter på nærmere et år. Han spiller meget bra så lenge kreftene holder, men hvor fremgangen på det fysiske vil komme raskt.
Mange har nå meldt seg på i kampen om plass på laget. Fremdeles er det spillere som er ute med skade, men hvor en ser at vi kan vinne kamper når vi jobber i sammen.
Denne seier var viktig, men fremdeles gjenstår det vanskelige kamper om vi fortsatt skal klare å holde oss i Elite også til høsten.

Skrevet av
Hans Olav

Kommentarer

Kalender

Fra andre lag