Fk Toten 2- Vardal

Vi tok i mot Vardal til seriekamp på Lena på tirsdag.
Seriestarten så langt har vært tung så langt, så alle var heltente på å slå Vardal denne kvelden.
Vardal starter kampen med å legge press på oss vi står bra i mot i starten, de får uttelling etter 22 minutter, deretter så kommer vi oss inn igjen i kampen å spiller til tider veldig bra fotball å skaper mange farligheter uten å klare å sette ballen i mål. Mot spilletsgang så setter de inn 2-0 ut av ingenting. Heldigvis så klarer vi å score 2-1 rett før pause, noe som gjør at vi har trua på at vi kan stikke av med alle 3 poengene.
I pausen så blir vi enige om å fortsette å trilleball å fortsette  det bra vi gjorde i 1 omgang.
De går opp i 1-3 like etter pause, vi reduserer til 2-3 rett etterpå deretter så er det ett veldig godt spillende Toten lag på banen, som produserer store muligheter. 3-3 kommer i midten av 2 omgang, 4-3 målet kommer like før slutt.
Vi vinner kampen 4-3 etter en meget bra gjennomført kamp av alle spillerne.
Neste kamp er borte mot Gjøvik/Lyn 2 Mandag 4.Juni på Gjøvik Stadion.