Skreia- FK Toten Jr 2

Frank og for anledningen Martin, begge Bjerke(e)ngen reiste til Skreia denne varme forsommerdagen, med en spent gjeng gutter som skulle møte tidligere lagkamerater til "slaget om Østre Toten". Hadde hørt av gutta og overhørt i forkant av kampen at dette kunne bli en tøff kamp, og de var forberedt på en fysisk og psykisk fotballkamp. Ledelsen var også forberedt på dette og formante Toten-gutta på at dette skulle ikke vi være deltagende i, og det beviste gutta. Ble noen gule kort, ingen spesielt stygge fra vår side, men Skreia pådro seg rødt kort og utvisning.

Mats Reinsby (arkivbilde)
Første omgang storspiller vi mot et litt rystet Skreia-lag, etter få minutter har vi en kjempesjanse som dessverre går like utenfor. Skreia får en mulighet etter ca. 9 minutter som de setter i mål (1-0). Vi holder et meget godt tak i kampen og etter 16 minutter header Kevin inn et nydelig mål (1-1). Etter 24 minutter blir en av våre stygt felt inne i Skreias 16-meter, Morten H setter den sikkert i mål forbi Skreias gode keeper Marius Laeskogen (1-2). Vi holder trykket, men Skreia kommer igjen igjennom og klarer å sette ballen i mål etter 41 minutter (2-2). Vi drar på oss 2 gule kort i første omgang.

Andre omgang starter og Skreia kommer mer inn i kampen, men vi står imot og spiller fin fotball. Etter 61 minutter skårer Skreia og går opp i ledelsen til 3-2. Vi gjør en del bytter og selv med slitne bein og sultne mager (Arne) holder vi trykket oppe. I det 82. minutt drar en spiller fra Skreia på seg det andre gule kortet, og må av banen. Vi trykker på, setter Mats opp som spiss sammen med Kevin, og spiller de siste 5 minutter med 3 i bakre rekka. Har mange muligheter men lykkes ikke og kampen blåses av med 3-2 til Skreia.

Kort oppsummert, Toten gutta gjør sin desidert beste kamp, ingen enkeltspillere kan dras frem, dette var en kamp der ALLE presterte på sitt beste og vi burde ha vunnet. Takk for en flott kamp gutter.

Mvh Frank og Martin

Kommentarer

Kalender

Fra andre lag