Storseier for Junior 1 mot Gjøvik-Lyn

Førstelaget vårt på gutter 19 tok imot Gjøvik-Lyn til hjemmekamp i den 5. runden av årets elitepulje onsdag kveld. Etter en periode med to tap, så har vi den siste uken hatt fokus på å få kollektivet til å fungere sammen igjen. Dette har gitt oss en treningsuke med kvalitet, noe som ga resultater under onsdagens kamp.  

Vi bestemmer oss for å sette høyt press på Gjøvik-Lyn og å gjøre det enkelt fra start i 1. omgang, noe som ga uttelling tidlig i omgangen. Etter ni minutter blir Kodjo Somesi slått gjennom i bakrom, han kommer alene med keeper og setter ballen enkelt i mål til stillingen 1-0. 

Bilde: Kodjo har satt på turboen før 1-0 scoringen, forsvarsrekka til Gjøvik-Lyn blir parkert


Etter 1-0 fortsetter vi i samme spor, med godt høyt press og gode kombinasjoner fremover i banen. Det går ikke lenger enn til 17 minutter før Endre Holtet Moe setter vårt andre mål for kvelden, og stillingen er dermed 2-0. Gjøvik-Lyn svarer umiddelbart på vår sterke start med en dødball, og reduserer til stillingen 2-1 etter 19 minutter. 

Utover i omgangen følger vi kampplanen ved å legge oss litt lavere defensivt. Etter 30 minutter snapper Kodjo en tversoverpasning fra Gjøvik sin midtstopper. Med sin store fart fosser Kodjo alene mot motstanders keeper. Alene med keeper slipper han ballen uselvisk til Emil Lie Nesheim-Hauge som får en enkel jobb med å sette 3-1. Dette resultatet står seg også til pause.  

Andre omgang starter ikke like fartsfylt som den første, men fra det 70. minutt løsner det skikkelig for våre gutter. Jacob Wainwright Hveem slår til Kodjo i bakrom, som alene trikser seg mesterlig over to spillere. Etter dette tar han med seg ballen innover i 16-meteren hvor han på nytt finner Emil, som legger på til 4-1. Minuttet senere er det de samme to angrepspillerne våre som er på farten. Kodjo slår et godt innlegg som Emil omsetter til 5-1. Deretter tar det ikke mer enn et minutt før Kodjo fører ballen innover i Gjøvik-Lyns 16-meter. Denne gangen bestemmer han seg for å gjøre det selv ved å legge ballen nede i hjørnet. Stillingen er dermed 6-1.  

Etter tre fartsfylte minutter med tre scoringer roer tempoet seg. Allikevel fortsetter vi med et godt variert presspill, og vi setter opp flere gode kombinasjoner fremover i banen. Til tross for dette blir det ingen flere scoringer i kampen, og det ender med en komfortabel 6-1 seier.  

Onsdagens kamp var en god lagseier med flere gode enkeltprestasjoner. Det er godt å se at guttene har ristet av seg den tyngre perioden, og viser hvor gode de kan være. Dette viser et lag i utvikling, og vi håper at utviklingen fortsetter, også inn mot neste kamp. Neste kamp spilles hjemme mot Lillehammer onsdag 16. september klokka 19.30. 

Vel møtt!

Av Sander Imerslund Harefallet


Bilde: Emil var sammen med Kodjo en stadig trussel for Gjøvik-Lyn-forsvaret



Bilde: Oskar Lunde Ragnhildsløkken og Sander Odenrud hadde begge en god kamp på midtbanen





Kommentarer

Kalender

Fra andre lag

 • Seier og tap i årets to siste kamper for A-laget - Brumunddal 2 - FK Toten Torsdag kveld tok A-laget turen til Brumunddal for å spille kampen som ble utsatt på grunn av flommen som herjet tidligere i år....
  for 3 måneder siden
 • Gulljentene leverte!! - Høstens siste seriekamp ble spilt på ØTIP torsdag kveld. Jentene visste hva som lå i potten; med seier mot Furnes/Ridabu ville vi bli seriemestere. Fler...
  for 4 måneder siden
 • G16: Kampreferater fra forrige uke - Nest siste kampuke hvorav elitelaget var først ute med kamp mot Gjøvik/Lyn på mandag, mens 2.laget hadde sin siste kamp onsdag mot Biri/Moelven. Det ble ...
  for 4 måneder siden
 • Avsluttet med stil mot Kolbu KK 2 - Vårt 6. divisjonslag møtte Kolbu KK 2 til sesongavslutning på Kolbu-plassen lørdag. Ettersom Kolbu KK 2 allerede hadde sikret seriemesterskapet og rett t...
  for 4 måneder siden