To på rad for Junior 2

Da vi forrige uke skulle møte Reinsvoll/Eina/Bøverbru 2, viste det seg at dommeren ikke kunne dømme kampen allikevel, og kampen ble utsatt en uke. Heldigvis for oss og Reinsvoll dukket det opp en dommer denne torsdagen.

Vi ble enige om igjen å ligge kompakt og la dem sette i gang før vi skulle hogge til. Etter bare fire minutter tar Abdul ansvar, danser med Reinsvoll-spillerne på venstresiden, og drar seg ned mot dørlinja. Der finner han Endre som har kommet i boksen fra sin indreløperposisjon og scorer sikkert.

Vi fortsetter å produsere sjanser og burde kanskje ha scoret ett mål eller to til, men kampen fortsetter i samme spor, der vi har banespillet mens Reinsvoll har noen raske spillere som ligger og venter på kontringer.

Underveis i kampen har vi en tendens til å spille på den ene siden av banen og glemmer å vri spillet. Coach Lars tar ansvar og roper til Martinius at det er ledig motsatt. Han slår en nydelig crosser på Kriss, som fosser nedover venstresiden i Alphonso Davies stil og finner Abdul, som igjen finner Stian i boks, og Stian scorer sikkert.

Kampen fortsetter i samme spor, og ved flere tilfeller får vi ikke frispark hvor vi føler vi hadde fortjent. Kriss blir blant annet meid ned uten at det blir blåst.

Vi har kampen under kontroll, men 2-0 er som kjent en farlig ledelse, og vi roter det til for oss selv når vi mister ballen i forsvaret og Andreas i målet kan lite gjøre med reduseringen. Vi går til pause med 2-1 ledelse.

Pausepraten går på at vi ser vi er et bedre lag enn dem, og at hvis vi klarer å være bedre i presset vårt og mer skuddvillige, så skal vi klare å dra i land en seier.

Vi gjør et bytte i pausen, hvor Sebastian kommer inn for Elias. Det er både små og store sjanser til begge lag, uten at noen klarer å få hyll på byllen. Vi kommer på flere farlige kontringer, men innleggene kommer litt for fort og upresist til at vi klarer å omsette sjansene.

Vi gjør flere bytter og alle kommer inn og gjør en god figur. Spesielt Sebastian har tatt på seg dribleskoene, viser frem uante kunstner og dribler seg nedover venstrebacken gjentatte ganger.

Han pådrar seg også et merkelig gult kort, noe ingen av oss på banen eller benken skjønner noe særlig av. Endre har derimot en ganske oransje takling, men den lar dommeren passere, noe vi kan prise oss lykkelige over.

Når det er spilt 82 minutter kommer Abdul seg igjen fri og ballen blir spilt til Anners, som har kommet på et helhjertet løp i boks og scorer knallhardt med innsiden av foten. Kampen ser ut til å være avgjort, men Reinsvoll har ikke gitt opp og får nok en redusering etter 87 minutter.

Vi får et frispark, men roter det til for oss selv og får en kontring imot. Heldigvis jobber gutta helhjertet hjem og vi klarer å forhindre en ny scoring imot og vinner vår andre kamp på rad.

Nå venter en travel uke med Nordre Land borte på tirsdag og Reinsvoll/Eina/Bøverbru borte på søndag. Hjemmekampen som skulle gått mot Øystre Slidre/Rogne på fredag er utsatt fordi motstanderne våre ikke klarer å stille lag pga. sykdom.

Vi satser på at gutta beholder den gode formen og innsatsen til en meget innholdsrik uke. Vel møtt!

Bilde: Mattis og Ole Gunnar i aksjon i en tidligere kamp denne sesongen