Uavgjort for G19 1. divisjon

Fredag 10.05 var Hamkam motstander i serien for vårt G19 2.lag som spiller i 1.divisjon. Kampen gikk på selveste Briskeby stadion med utmarsj sammen med dommerne for begge lag, som om det skulle være eliteseriekamp. Lagledelsen var parkert i justerbare Recarostoler, så rammen var satt for kveldenHamkam hadde 3 poeng fra seier mot Gran2 i sekken, mens vi kom fra 0-2 mot Brummundal.

Kampen var jevnspilt fra start, men allerede etter 8 minutter stakk Bastian frem tåa på et innlegg fra høyre og satte ballen i nota. En perfekt åpning! Som sist dro vi etter hvert på oss noen brudd i vårt spill ut fra det bakre ledd. Dette både fordi det gikk litt sakte, men også fordi Hamkam sattoss under press med to spillere mot våre stoppere. Samtidig gjorde vi tilsvarende på andre siden og de beste sjansene til begge lag ble skapt av feil hos motstanderne. I perioder fikk vi det til, og da var Hamkam i trøbbel hver gang. Mot slutten av omgangen tok Kamma over noe og de utliknet etter 38 minutter på en overgang. Før det hadde Linus gjort et par kjemperedninger for å holde oss i ledelsen. 1-1 var pauseresultatet.

Henrik S var i gang igjen etter skade, og det var en fint for han å få litt matchtrening før elitekamp dagen etter. En annen som nok synes det var moro å spille kamp igjen var Marius Hoel. At comebacket skulle skje på Briskeby hadde han nok ikke regnet med. Dessuten hadde vi også med Andreas og Erik fra G16 da vi hadde en del forfall.

2. omgang ble ganske lik 1.omgang. Riktignok klarte vi å luke vekk feilene fra 1.omgang, men det bølget likevel fram og tilbake utover i omgangen. Vi holdt god stand og mot slutten både kunne vi og muligens burde klart å sette 2-1 på en av våre overganger. Kamma forsøkte å trykke oss noe tilbake, men det ble bare med noen cornere og frispark. Det ebbet ut med 1-1 og poengdeling som var en bra prestasjon av gutta og et bra resultat kampen sett under ett! Sigurd, Alex og Amund fikk gult kort i kampen

Hamkam  Toten 1-1