3 av 3 seiere for G19 Elite

3.seriekamp for G19 Elite gikk av stabelen onsdag 3.mars på vår ordentlige hjemmebane på Øtip. Valdres som vi møtte i NM-kvaliken var motstander.  

På spillermøtet i forkant gikk trener Jensen gjennom en video fra forrige kamp mot Valdres der det ble synliggjort forskjeller på godt press og labert press innafor en veldig kort tidsperiode. Det kom tydelig fram at vi i store perioder i Valdres storhall ga Valdres veldig god tid. Målsetningen var derfor å stå høyere i presset og gjøre det sammen. Dette var tydelig i starten, og Valdres ble nok satt litt ut. Det betalte seg etter bare 6 minutter, da Jan kom seg ned til dødlinja på venstresiden. Han slo hardt inn foran mål, der keeper og en forsvarer, hardt presset av Adrian, rotet ballen i eget nett. Vi fortsatte å være relativt påskrudd og laget vanskeligheter for Valdres. Selv med enkelte risikable valg var vi flinke til å sette i gang spillet bakfra og brodere oss fremover. Etter 23 minutter fikk Odin ballen i en 45 graders pasning ut på 16-meteren og skjøt ballen i nota utagbart for keeper til 2-0.  Da det nærmet seg halvtimen slapp vi Valdres inn i kampen. Vi hadde da 10 minutter med ruskete spill, som endte med et baklengsmål på en heading. Da det så ut til å gå til pause på stillingen 2-1 og spenning i kampen, fikk vi imidlertid frispark på 18 meter. Endelig var frisparkene til Andreas de samme i kamp som på trening og dermed 3-1 til pause.

Vi måtte heve oss litt igjen etter pause da avslutningen på omgangen var under pari. Og hva passet vel da bedre enn å sende utpå kliniske Kasper. Han trengte bare 11 minutter på banen før et innlegg fra Sebastian på høyresiden ble headet tilbake fra Odin, og Kasper satte ballen i mål til 4-1. Vi satte innpå en del friske bein utover i omgangen, og forsatte å skape sjanser, men vi fikk også noen i mot. En av disse omsatte Valdres til redusering. Kasper sørget for å parkere all tvil om det skulle bli 3 poeng ved å smelle til på halv volley fra drøye 20-meter da det nærmet seg 90 min. Og som ikke det var nok sendte Sebastian hurtigtoget Håvard på løpetur i bakrom på overtid, hvor Håvard satte 6-2. Et mål som så mistenkelig ut som offside, men tellende ble det da dommeren lot fløyta ligge!

Gledelig var det at Alfred var tilbake i spill, samt at Linus gjorde comeback mellom stengene etter skaden. Hyggelig også at gutta gav Svellet 3 poeng i bursdagsgave! 9 poeng er dermed fasit etter 3 kamper og tabelltopp.

Toten – Valdres 6-2

Mål Toten: Selvmål, Odin, Andreas, Kasper 2, Håvard

Lagoppstilling: Linus – Seb, Thomas M, Martin, Leo, – Håvard, Sverre, Alfred, Odin, Adrian- Jan

Innbyttere: Thomas B, Eivinas, Ludvik, Andreas, Kasper, Håkon

Kommentarer

Kalender

Fra andre lag