De brente sjansers kamp for G19 Elite

 4.seriekamp for G19 Elite var mot Hamar IL tirdag 9.mars på Børstad på Hamar. En motstander som vi har slitt mot tidligere, og som vi antok var bedre enn tabellplasseringen skulle tilsi.

Som forventet møtte vi et lag i 4-3-3 med stor bevegelse i midtbaneleddet. Laget var også som forventet et meget jevnt og godt lag. De hadde beholdt stammen fra laget som tok skikkelig innersvingen på oss sist. 1.omgang var dog ikke veldig gammel da Håvard satte på toppfarten og kom alene mot keeper. Symptomatisk nok gikk ikke avslutningen i mål. Det skulle dessverre vise seg å bli gjennomgangsmelodien i en rimelig godt gjennomført kamp av gutta. Ikke lenge etter vår store sjanse fikk en av deres spillere stjernetreff fra 20-25 meter og hamret ballen i krysset til 1-0. Kampen rullet på og med et lite overtak til Toten ble det skapt flere sjanser utover i omgangen. Særlig på vår venstreside med Jan og Adrian kom vi gang på gang fremover. Avslutningene stod dog ikke i stil til spillet og vi gikk til pause med 1 i sekken.

Om førsteomgangen hadde vært relativt jevn, så tok vi skikkelig tak i 2.omgang. Det ble skapt sjanser på løpende bånd, og både Jan og Alfred hadde baller i aluminiumen. Vi hadde suksess i det høye presset når vi klarte å sette det. Og der Hamar i første omgang klarte å vri tilbake til motsatt back av der ballen ble spilt, hadde vi fått justert oss slik at det ble en del paniske igangsettinger som vi klarte å vinne gunstig. På en av disse etter 25 minutter i 2.omgang trodde vi at vi skulle få lønn for strevet da Odin vant ballen helt inne på deres 5-meter. Han tok med seg ballen et par meter og skjøt, keeper gav retur, men kom seg mirakuløst inn igjen i situasjonen og forhindret Odin å sette ballen i tomt bur. Da begynte en å ane at dette var en slik kamp som vi ikke skulle få uttelling. Vi hadde flere forsøk også etter dette både ved Håvard igjen, Håkon og Ludvik, men det gikk vel da slik som det ofte går når et lag presser for utlikning, det kommer en kontring i mot. 2-0 var et faktum og med få minutter igjen var det ingen vei tilbake. Vi måtte reise tomhendt hjem! 

Vi får ta med oss at utenom avslutningene så leverte gutta en god kamp mot et godt lag! Hamar var også skjønt enige om at vi fort kunne tatt alle poengene om vi hadde omsatt sjansene våre. Vi får bare nullstille, øve på avslutninger og gjøre oss klare til neste match mot Gran. 

Hamar IL – Toten 2-0

Lagoppstilling: Linus – Seb, Thomas M, Leo, Jan, – Håvard, Sverre, Alfred, Kasper, Adrian- Thomas B

Innbyttere: Amund, Eivinas, Ludvik, Andreas, Odin, Håkon 


Kommentarer

Kalender

Fra andre lag