Uavgjort mot Gran IL for G19 Elite

Gran var motstander for G19 Elite søndag 21.04 på ØTIP. Nok en vanskelig motstander som vi har slitt med å bryte ned tidligere, noe mange uavgjorte kamper de siste årene skulle tilsi. Gran-laget var som forventet et meget jevnt og godt lag med en solid ballfordeler på sentral midtbane. 

Vi skulle få en skikkelig kalddusj allerede etter 1 minutt, da en godt slått corner falt ned på streken og en av våre egne var sist på før den lå i nettet. Vi ristet dog av oss denne trøkken relativt fort og forsøkte å ta styringen i kampen. Gran tettet godt i midten og det var på kantene vi klarte å skape noe. Både på venstre ved Adrian og på høyre ved Håvard kom vi oss til skudd og innlegg. Det ble med løskrutt dog, og det bølget litt fram og tilbake. Midt i omgangen slo Seb et innlegg til Thomas som headet godt fra 12-13 meter, men dessverre gikk ballen rett utenfor stolpen. Uret skulle bikke 45 minutter før vi endelig fikk vår redusering. Adrian fikk stå helt alene på bakre stolpe og ta ned ballen, hvor han banket den til side for keeper. 1-1 til pause, noe som egentlig var det et ok resultat ut ifra spillets gang. Det virket som den nå tørre banen på ØTIP gav oss utfordringer med mottak av ball og det ble ikke noe flyt omgangen igjennom.

2.omgang startet som første, og det var keeperne på begge lag som stod frem med gode involveringer utover i omgangen. Etter omtrent halvspilt omgang flyttet vi fram Martin på midtbanen, noe som skulle vise seg å være et godt trekk. Vi tok mer tak i kampen, og selv om Gran ikke var ufarlige, var det Toten som skapte de store sjansene. Både Jan, Håvard og Bastian kunne fort ha sendt oss i ledelsen, men mangel på effektivitet gjorde at vi aldri klarte å omsette det spillemessige overtaket i tre poeng. Kampen ebbet dermed ut med 1-1, og poengdeling som så mange ganger før mot Gran.

Vi topper tabellen før den litt ufrivillige pausen på nesten 3 uker som ligger foran oss, men Lillehammer og Kongsvinger er like bak med færre kamper spilt. Nettopp Kongsvinger er neste motstander lørdag 11.mai på ØTIP. Da er det bare å møte opp for å støtte gutta i toppkamp i G19 Elite!

Toten – Gran 1-1

Mål Toten: Adrian

Lagoppstilling: Linus – Seb, Martin, Leo, Jan, – Håvard, Sverre, Håkon, Odin, Adrian- Thomas B

Innbyttere: Bastian, Thomas M, Andreas, KasperKommentarer

Kalender

Fra andre lag